Placeholder

Mariannetryfflar (30 st)

Ingredienser

1 dl grädde
30 marianne
200 g choklad (jag brukar blanda mörk och ljus)

Gör så här

1. Börja med att köra Mariannegodisarna i en matberedare så de blir riktigt krossade.

2. Koka sedan upp grädden, ta bort från plattan och rör ner chokladen.

3. Rör till smeten är helt slät och blanda sedan i Mariannekrosset.

4. Ställ kallt någon timme eller två. Rulla små bollar som du sedan rullar i florsocker.

5. Lägg på en tallrik och ställ kallt ytterligare nån timme.

Sedan går det bra att lägga den i en burk eller skål utan att de kladdar.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.