1 dl grädde
30 marianne
200 g choklad (jag brukar blanda mörk och ljus)
1. Börja med att köra Mariannegodisarna i en matberedare så de blir riktigt krossade.
2. Koka sedan upp grädden, ta bort från plattan och rör ner chokladen.
3. Rör till smeten är helt slät och blanda sedan i Mariannekrosset.
4. Ställ kallt någon timme eller två. Rulla små bollar som du sedan rullar i florsocker.
5. Lägg på en tallrik och ställ kallt ytterligare nån timme.
Sedan går det bra att lägga den i en burk eller skål utan att de kladdar.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Äppeldricka
Äppeldricka
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…
Portugisiska jätteräkor
1. Tina och torka räkorna 2. Placera dem i en skål och marinera i en…
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Burrito bowl
Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…