Placeholder

Marianne-fudge endast 4 ingredienser

Ingredienser

25 gram smör
250 gram Fazer mörk bakchoklad
1 burk (1 burk (397 g) kondenserad mjölk, sockrad
20 st Marianne-chokladbitar

Gör så här

1. Dela chokladkakan i mindre bitar Lägg smöret och chokladbitarna i en bunke

2. Smält i mikron eller över vattenbad. Häll i den söta, kondenserade mjölken i chokladsmöret

3. Krossa Marianne-chokladen med något hårt. Ett tips är att ha kvar pappret på godisarna. Dels går inte påsen sönder lika lätt när du krossar dem, dessutom är det lätt att ta av papprena efteråt

4. Häll upp fudgesmeten i en bakplåtspappersklädd avlång brödform

5. Ställ kallt och låt stelna. Låt gärna stå minst två timmar

6. Ta ut och skär kuber

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.