25 gram smör
250 gram Fazer mörk bakchoklad
1 burk (1 burk (397 g) kondenserad mjölk, sockrad
20 st Marianne-chokladbitar
1. Dela chokladkakan i mindre bitar Lägg smöret och chokladbitarna i en bunke
2. Smält i mikron eller över vattenbad. Häll i den söta, kondenserade mjölken i chokladsmöret
3. Krossa Marianne-chokladen med något hårt. Ett tips är att ha kvar pappret på godisarna. Dels går inte påsen sönder lika lätt när du krossar dem, dessutom är det lätt att ta av papprena efteråt
4. Häll upp fudgesmeten i en bakplåtspappersklädd avlång brödform
5. Ställ kallt och låt stelna. Låt gärna stå minst två timmar
6. Ta ut och skär kuber
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…