5 dl vispgrädde
1 burk kondenserad mjölk (sockrad)
300 g jordgubbar
2 msk strösocker
12-15 st maränger
1. Vispa grädden fluffigt i en skål. Häll ner den kondenserade mjölken och blanda ordentligt.
2. Skär 4-5 jordgubbar i tunna skivor. Mosa resten i en skål.
3. Plasta botten och kanterna på en limpform eller en rund skål, ca 2 l.Lägg jordgubbsskivorna i botten.
4. blanda ner de mosade jordgubbarna slarvigt i smeten.
5. Häll glassmeten i formen. tryck ner maränger i smeten. Ställ glassen i frysen i 6-8 timmar tills den är genomfryst.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…