2 äggvitor
3 dl grädde
2 äggulor
0,5 dl socker
2 burkar krossad
ananas à 227 g
1,5 msk vitt portvin
25 små maränger
1. Häll av ananasjuicen. Vispa äggulor och socker poröst, tillsätt ananas och portvin. Vispa grädden hårt och vänd ned i ananasblandningen. Vispa äggvitan hårt och vänd ned.
2. Plasta en terrinform eller sockerkaksform och häll i smeten. Varva med maränger. Ställ i frysen ca 3 timmar.
3. Servera parfaiten tillsammans med extra maränger och dekorera med citronmeliss.
8 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…