1 pkt fryst mango, 250 g
2 äggulor
1 dl florsocker
4 dl vispgrädde
10 cookies typ Maryland
Hallonsås:
4 passionsfrukter
400 g frysta hallon
2 msk flytande honung
1. Halvtina mangon. Mixa den med äggulor och florsocker. Vispa grädden. Rör ned mangomoset i grädden och smula i kakorna.
2. Klicka smeten i 8 stora muffinsformar av papper och frys minst 3 timmar.
3. Dela passionsfrukterna och gröp ur fruktköttet. Blanda det med hallon och honung. Låt stå minst 1 timme.
4. Stjälp upp glassen och lägg upp den på assietter. Låt stå ca 15 minuter och servera sedan med hallonsåsen.
8 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…