Placeholder

Mangomousse med halloncoulis

Ingredienser

Mousse:
100 g fryst eller färsk mango
1 dl vispgrädde
4 msk färskost

Halloncoulis:
1 blad gelatin
1 dl hallon
1 tsk agavesirap

Garnering:
4 msk färsk tärnad mango

Gör så här

1. Lägg mangon i en matberedare och mixa till en jämn smet. Vispa grädden fast i en skål. Vispa ned mango och färskost. Fördela i 4 glas och låt stå i frysen 20 minuter.

2. Blötlägg gelatinbladet i litet vatten 5 minuter. Mixa hallonen i en matberedare och lägg i en kastrull.

3. Tillsätt agavesirap och låt allt bli varmt. Ta up och krama ur gelatinbladet, lägg det i såskastrullen och smält under omrörning. Låt svalna en liten stund.

4. Häll halloncoulis över mangomoussen och låt stå i kyl 1 - 2 timmar. Toppa med färsk mango.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.