Mousse:
100 g fryst eller färsk mango
1 dl vispgrädde
4 msk färskost
Halloncoulis:
1 blad gelatin
1 dl hallon
1 tsk agavesirap
Garnering:
4 msk färsk tärnad mango
1. Lägg mangon i en matberedare och mixa till en jämn smet. Vispa grädden fast i en skål. Vispa ned mango och färskost. Fördela i 4 glas och låt stå i frysen 20 minuter.
2. Blötlägg gelatinbladet i litet vatten 5 minuter. Mixa hallonen i en matberedare och lägg i en kastrull.
3. Tillsätt agavesirap och låt allt bli varmt. Ta up och krama ur gelatinbladet, lägg det i såskastrullen och smält under omrörning. Låt svalna en liten stund.
4. Häll halloncoulis över mangomoussen och låt stå i kyl 1 - 2 timmar. Toppa med färsk mango.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…