Placeholder

Mango, papaya, melon, ananas sorbet

Ingredienser

1 stor mango
2dl hackad ananas
1 papaya
1/2 galia melon
2dl champagne eller sockerdricka
1/2 limejuice

Gör så här

Hacka ananas och melon i mindre bitar.
Skala mangon och papayan och grovhacka dom.
Lägg frukten i en matberedare och tillsätt limejuicen och champagnen/sockerdrickan.
Mixa riktigt fint. Vid behov tillsätt lite socker.

Häll blandningen i en form och frys under natten.

Vid servering skrapa upp sorben med en gaffel och lägg i fina serveringsglas. Häll i lite champagne/sockerdricka och servera.

För extra fint hacka lite mer frukt som sorben är gjord av och lägg på sorben som topping.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.