1 stor mango
2dl hackad ananas
1 papaya
1/2 galia melon
2dl champagne eller sockerdricka
1/2 limejuice
Hacka ananas och melon i mindre bitar.
Skala mangon och papayan och grovhacka dom.
Lägg frukten i en matberedare och tillsätt limejuicen och champagnen/sockerdrickan.
Mixa riktigt fint. Vid behov tillsätt lite socker.
Häll blandningen i en form och frys under natten.
Vid servering skrapa upp sorben med en gaffel och lägg i fina serveringsglas. Häll i lite champagne/sockerdricka och servera.
För extra fint hacka lite mer frukt som sorben är gjord av och lägg på sorben som topping.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…