1 stor mango
2dl hackad ananas
1 papaya
1/2 galia melon
2dl champagne eller sockerdricka
1/2 limejuice
Hacka ananas och melon i mindre bitar.
Skala mangon och papayan och grovhacka dom.
Lägg frukten i en matberedare och tillsätt limejuicen och champagnen/sockerdrickan.
Mixa riktigt fint. Vid behov tillsätt lite socker.
Häll blandningen i en form och frys under natten.
Vid servering skrapa upp sorben med en gaffel och lägg i fina serveringsglas. Häll i lite champagne/sockerdricka och servera.
För extra fint hacka lite mer frukt som sorben är gjord av och lägg på sorben som topping.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng