100 g florsocker
140 g mandelmjöl
(det går även bra att använda 240 g riven mandelmassa istället för florsocker och mandelmjöl)
100 gram tärnat smör, rumsvarmt
lite mandelextrakt eller en droppe bittermandelessens
1 stort ägg
Häll mandelmjöl, florsocker och det tärnade smöret i en skål.
Arbeta ihop till en homogen massa med en sked.
Vispa ner ägget.
Grädda i 10 -15 min, 175 grader.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…