Placeholder

Makaronigryta med paprika och färs

Ingredienser

300 g nöt- eller blandfärs
smör
2 paprikor
1 burk redd champinjon-
eller tomatsoppa, ca 300 g
2 - 2,5 dl vatten
1 msk soya
salt
1 krm nymalen svartpeppar
ca 5 dl spiralmakaroner

Gör så här

1. Bryn färsen i litet smör i en stekpanna. Rör med en trägaffel så att färsen grynar sig. Lägg över den i en gryta. Kärna ur paprikorna och skär dem i bitar. Fräs dem hastigt och lägg dem i grytan.

2. Rör ned soppa och tillsätt vatten och soya. Låt grytan koka upp, smaka av med salt och peppar och låt grytan koka ca 5 minuter.

3. Koka under tiden makaronerna i rikligt med saltat vatten. Låt rinna av väl, blanda ned dem i grytan och låt alltsammans värmas ett par minuter. Servera med riven ost och sallad.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Limoncello & Tonic

Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.