300 g rumsvarmt smör
2,25 dl socker
5,5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
drygt 2 dl korinter eller russin
1. Sätt ugnen på 225 grader. Förbered två plåtar med bakplåtspapper.
2. Rör ihop smör och socker i en bunke. Blanda mjöl, bakpulver och russin och rör ned i smörblandningen.
3. Rulla 48 jämnstora bollar av degen och lägg dem på plåtarna. Platta ut kakorna lätt med en gaffel eller baksidan av en sked.
4. Grädda kakorna mitt i ugnen ca 8 minuter.
48 st
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…