500 g köttfärs
1 ägg
1 msk fransk senap
1 dl grädde
2 msk kalvfond
0,5 riven gul lök
2 skivade stekta gula lökar
4 dl vatten
1 msk kinesisk soya
1 msk socker
0,5 msk svartpeppar
salt
1. Blanda färsen med ägg, grädde, 1 msk av fonden och senapen. Krydda, blanda väl och låt stå 20 minuter. Stek löken i smör under tiden.
2. Vispa ur stekpannan med hett vatten och häll i en traktörpanna eller dylikt. Stek pannbiffarna och vispa ur med vatten igen. Häll över i pannan.
3. Blanda ned soya, kalvfond och socker och låt skyn knappt täcka biffarna. Låt småsjuda ca 30 minuter, smaka av och servera med kokt potatis.
4 st
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…
Portugisiska jätteräkor
1. Tina och torka räkorna 2. Placera dem i en skål och marinera i en…
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Burrito bowl
Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Limoncello & Tonic
Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…