Placeholder

Lyxpannbiffar

Ingredienser

500 g köttfärs
1 ägg
1 msk fransk senap
1 dl grädde
2 msk kalvfond
0,5 riven gul lök
2 skivade stekta gula lökar
4 dl vatten
1 msk kinesisk soya
1 msk socker
0,5 msk svartpeppar
salt

Gör så här

1. Blanda färsen med ägg, grädde, 1 msk av fonden och senapen. Krydda, blanda väl och låt stå 20 minuter. Stek löken i smör under tiden.

2. Vispa ur stekpannan med hett vatten och häll i en traktörpanna eller dylikt. Stek pannbiffarna och vispa ur med vatten igen. Häll över i pannan.

3. Blanda ned soya, kalvfond och socker och låt skyn knappt täcka biffarna. Låt småsjuda ca 30 minuter, smaka av och servera med kokt potatis.

4 st

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Storslagen & smörig chardonnay på 1L
98 kr