Placeholder

Lyxig chokladmousse

Ingredienser

175 g mörk blockchoklad
2 Japp
4 äggulor
0,5 dl socker
1 km salt
4 dl vispgrädde
1 apelsin

Gör så här

1. Börja med att smälta blockchokladen och Jappen över vattenbad eller i mikron. Rör ihop äggulorna med socker och salt under tiden.

2. När chokladen smält blandas den med äggsmeten. Vispa grädden och blanda i rivet apelsinskal. Häll över chokladblandningen i grädden och rör om.

3. Fyll moussen i portionsglas och låt stå kallt till servering. Servera med hallon och vispad grädde.

6 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr