4 lunchkorvar
2 stora gula lökar
1 msk smör
1 tsk curry
ca 2 dl djupfrysta ärter
1 burk majskorn
0,5 dl vatten
0,5 tsk salt
1 krm svartpeppar
persilja
1. Skala löken och skär den i stora klyftor. Bryn smöret i en gryta. Lägg i och bryn lök och curry. Efterstek under lock ca 5 minuter.
2. Skär korven i knubbiga bitar. Låt dem fräsa med löken en stund. Blanda i ärter och majs och tillsätt vatten, salt och peppar.
3. Koka pannan några minuter och strö över hackad persilja.
4. Servera med kokt potatis eller potatismos.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng