Placeholder

Lunchpanna

Ingredienser

4 lunchkorvar
2 stora gula lökar
1 msk smör
1 tsk curry
ca 2 dl djupfrysta ärter
1 burk majskorn
0,5 dl vatten
0,5 tsk salt
1 krm svartpeppar
persilja

Gör så här

1. Skala löken och skär den i stora klyftor. Bryn smöret i en gryta. Lägg i och bryn lök och curry. Efterstek under lock ca 5 minuter.

2. Skär korven i knubbiga bitar. Låt dem fräsa med löken en stund. Blanda i ärter och majs och tillsätt vatten, salt och peppar.

3. Koka pannan några minuter och strö över hackad persilja.

4. Servera med kokt potatis eller potatismos.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Storslagen & smörig chardonnay på 1L
98 kr