Lövbiffsgryta

Ingredienser

700 g lövbiff
1 gul lök
2 klyftor vitlök
1/2 msk paprikapulver
6 dl vatten
3 msk fond (ox el kalv)
3 msk tomatpuré
1/2 msk kinesisk soya
2 msk chilisås
1 msk dijonsenap
2,5 dl grädde
maizenaredning

Gör så här

1. Strimla lövbiffen först på bredden och sedan smått på längden. Hacka löken och vitlöken.

2. Hetta upp en kastrull/panna och fräs löken och biffen tills det fått fin färg. Krydda med paprikapulver.

3. Rör ner tomatpuré, dijonsenap, fond, soya och chilisås. Rör om och tillsätt vatten och låt sjuda på svag värme i två timmar sedan du tillsätter grädden.

4. Låt sjuda upp och red av med maizena. Servera med ris och grönsaker.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.