Placeholder

Lövbiffsgryta med purjolök

Ingredienser

Ca 400 g lövbiff
1 stor purjolök
2,5 dl crème fraîche
1,5 - 2 dl vatten
kalvfond eller buljong
vitlök efter smak
soya
salt
peppar

Gör så här

1. Strimla lövbiff och purjolök. Stek kött och purjo och häll på vatten, crème fraîche och kalvfond eller en buljongtärning.

2. Pressa i vitlök efter smak. Låt småputtra ca 10 minuter och smaka av med salt och peppar.

3. Servera med valfria tillbehör och en sallad.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.