Ca 400 g lövbiff
1 stor purjolök
2,5 dl crème fraîche
1,5 - 2 dl vatten
kalvfond eller buljong
vitlök efter smak
soya
salt
peppar
1. Strimla lövbiff och purjolök. Stek kött och purjo och häll på vatten, crème fraîche och kalvfond eller en buljongtärning.
2. Pressa i vitlök efter smak. Låt småputtra ca 10 minuter och smaka av med salt och peppar.
3. Servera med valfria tillbehör och en sallad.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…