2 stora skivor lövbiff
1 pkt bacon
smör till stekning
0,5 röd paprika
2 feferoni
ca 3 dl vispgrädde
ca 0,5 dl crème fraîche
ev litet vetemjöl
en skvätt kinesisk soya
salt
svartpeppar
starkt paprikapulver
1. Strimla kött och bacon och stek det i smör. Krydda med salt, svartpeppar och paprika. Tillsätt grädde, crème fraîche, soya och låt puttra en stund.
2. Red av med litet mjöl om du vill ha en tjockare sås. Strimla grönsakerna och tillsätt dem.
3. Servera som ensamrätt eller med pasta och en god sallad.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng