Placeholder

Lövbiff Special

Ingredienser

600 g lövbiff
2 dl crème fraîche
4 dl vatten
2 köttbuljongtärningar
4 msk dijonsenap
3 msk soya
2 gula lökar

Gör så här

1. Hacka löken och strimla lövbiffen. Stek i litet smör så att löken mjuknar lätt och köttet får fin färg.

2. Häll i vatten, buljongtärningar, senap och soya och låt koka ca 5 minuter. Tillsätt crème fraîche och rör om så att den löser sig.

3. Servera med ris eller pasta och en grönsallad.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.