600 g lövbiff
2 dl crème fraîche
4 dl vatten
2 köttbuljongtärningar
4 msk dijonsenap
3 msk soya
2 gula lökar
1. Hacka löken och strimla lövbiffen. Stek i litet smör så att löken mjuknar lätt och köttet får fin färg.
2. Häll i vatten, buljongtärningar, senap och soya och låt koka ca 5 minuter. Tillsätt crème fraîche och rör om så att den löser sig.
3. Servera med ris eller pasta och en grönsallad.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…