Placeholder

Lövbiff med lökgrädde

Ingredienser

4 lövbiffar
2 - 3 stora gula lökar
1 klick smör
2 dl vispgrädde
1 tsk soya
salt
peppar

Gör så här

1. Skala och strimla löken. Bryn den långsamt i smör i en stekpanna. Häll på grädde och soya när löken är gyllenbrun och mjuk. Låt grädden långsamt koka in. Smaka av med peppar.

2. Stek köttet och krydda med salt och peppar.

3. Servera med potatis, sallad och gräddsås.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.