4 lövbiffar
2 - 3 stora gula lökar
1 klick smör
2 dl vispgrädde
1 tsk soya
salt
peppar
1. Skala och strimla löken. Bryn den långsamt i smör i en stekpanna. Häll på grädde och soya när löken är gyllenbrun och mjuk. Låt grädden långsamt koka in. Smaka av med peppar.
2. Stek köttet och krydda med salt och peppar.
3. Servera med potatis, sallad och gräddsås.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…