4 skivor färsk fläskkarré, ca 500 g
smör
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
3 dl vispgrädde
1 burk champinjoncrème, ca 100 g
1 msk hackad persilja
1. Bryn köttet på båda sidor i smör i en stekpanna. Salta och peppra.
2. Blanda grädde och champinjoncrème. Häll blandningen över köttet och låt koka ihop ca 5 minuter. Strö över persilja.
3. Servera med t ex kokt eller pressad potatis, bönor och en sallad.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…