1 gul lök
1 purjolök
2 tsk smör
2 - 3 tomater
2 ägg
2 dl mjölk
1 dl riven ost
0,5 tsk salt
1 krm peppar
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Skala och skiva löken, skölj och skiva purjolöken. Fräs allt smör i en stekpanna på svag värme.
3. Skiva tomaterna. Lägg lök och tomater i en ugnssäker form. Vispa ihop ägg, mjölk, ost, salt och peppar. Häll blandningen i formen.
4. Grädda mitt i ugnen tills fyllningen stelnat och fått fin färg, ca 25 minuter. Servera med bröd och sallad.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…