100 g smör
2 ägg
2,5 dl socker
1,5 tsk vaniljsocker
1 krm salt
4 msk kakao
2 dl vetemjöl
0,5 tsk bakpulver
valfri mängd hallon
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Smält smöret och låt svalna. Vispa ägg och socker poröst. Tillsätt de torra ingredienserna och sist det smälta smöret.
3. Fördela smeten i formarna, inte till mer än 3/4. Grädda mitt i ugnen ca 10 minuter. De ska vara kladdiga i mitten. När de svalnat, lägg på litet rörda, tinade hallon.
12 - 24 st beroende på storlek
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…