1 burk aprikoser, ca 125 g
150 g rumsvarmt smör
1,5 dl socker
3 ägg
1 dl Kesella
3,5 dl vetemjöl
1,5 tsk bakpulver
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Häll aprikoserna i en sil och låt dem rinna av. Vispa smör och socker poröst och tillsätt äggen, ett i sänder under omrörning.
3. Blanda i Kesellan. Blanda mjöl och bakpulver, sikta ned det och blanda till en jämn smet.
4. Fördela smeten i stadiga muffinsformar eller ställ formar i en muffinsplåt. Lägg en aprikoshalva i varje. Grädda ca 15 - 20 minuter.
5. Garnera ev ed resterande aprikoser vid servering.
15 st
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…