1 st butternutpumpa
Havssalt
Peppar
Olivolja
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Skär upp pumpan i halvmånar och lägg dem i en djup skål eller burk med lock.
3. Fyll botten med olivolja och ha på salt och lite peppar (testa dig fram med saltet) skaka sedan pumpan eller rör runt så att de blandas ordentligt.
4. Lägg ut pumpan på ett bakplåtspapper med jämna mellanrum. Sätt in i ugnen i cirka 20 minuter tills den fått en gyllenbrun färg.
????: servera detta med fetaost, kokta rödbetor & en härlig tzatziki.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng