1 st butternutpumpa
Havssalt
Peppar
Olivolja
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Skär upp pumpan i halvmånar och lägg dem i en djup skål eller burk med lock.
3. Fyll botten med olivolja och ha på salt och lite peppar (testa dig fram med saltet) skaka sedan pumpan eller rör runt så att de blandas ordentligt.
4. Lägg ut pumpan på ett bakplåtspapper med jämna mellanrum. Sätt in i ugnen i cirka 20 minuter tills den fått en gyllenbrun färg.
????: servera detta med fetaost, kokta rödbetor & en härlig tzatziki.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…
Portugisiska jätteräkor
1. Tina och torka räkorna 2. Placera dem i en skål och marinera i en…
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Burrito bowl
Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Limoncello & Tonic
Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…