Gott ljust bröd med god krispig skorpa som går att förändra lätt.
Rekommenderar att skiva brödet och lägga i en påse i frysen och ta fram och rosta när det behövs.
Gör så här
Gör så här
Låt jästen lösa upp i fingervarmt vatten i en assistent.
Tillsätt resten av ingredienserna och låt assistenten jobba igenom degen. Är degen för lös och inte släpper bunken kan man tillsätt lite mer mjöl.
Dela degen på två och lägg i polenta bröade formar eller på en plåt med bakplåtspapper.
Låt degen jäsa under handduk i en timme.
Grädda i mitten av ugnen på 200 grader i 30 minuter.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng