Limpa

Ingredienser

1 dl Chiamjöl
2 dl Havregryn
4 dl Glutenfritt mjöl
1/2 dl Pumpafrön
1/2 dl Solrosfrön
2 1/2 dl Havremjölk
25 g Jäst
25 g Smör

Gör så här

Smält smöret, häll i mjölken och rör ned jästen.
Mixa havregrynen och häll ned alla mjölsorter i en bunke. Blanda i vätskan och lägg ned i en avlång form. Jäs under bakduk i 30min. Grädda i nedre delen av ugnen i 200 grader i 25min.

Jag mixade pumpafröna i några sekunder med havregrynen. Och använde Mix well laktos och glutenfria basmjöl.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Imponerande "fullträff" hyllas av experterna
99 kr