Kexbotten
500g digestiva
100g smör
Fyllning
400g kondenserad mjölk
4st äggulor
5st limefrukter skal och saft
1. Sätt ugnen på 175 grader
2. Lägg digestivekex i en mixer.
3. Blanda ner smälta smöret i mixen.
4. Tryck ut blandningen i botten.
5. Förgrädda pajskalet i mitten av ungen i ca 10min.
6. Låt svala.
7. Blanda kondenserad mjölk med äggulor, rivet limeskal och saft.
8. Låt smeten dra åt sig smak av limeskalen i 30-60min.
9. Fyll formen med smeten och låt gräddas i mitten av ugnen i ca 15-20 min.
10. Låt svala.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…