Placeholder

Lemon meringue pie-glass

Ingredienser

5 dl vispgrädde
1 burk sötad kondenserad mjölk, ca 400 g
2 dl lemon curd
2 msk färskpressad citronjuice

Gör så här

1. Vispa grädden fluffig. Vispa ihop kondenserad mjölk, hälften av lemon curden och citronjuice.

2. Vänd ned grädden och häll smeten i en form som rymmer ca 1,5 liter.

3. Rör ut resten av lemon curden med litet vatten om den är fast. Ringla den över glassmeten. Ställ i frysen minst 6 timmar.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Limoncello & Tonic

Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.