1 eller 2 burkar tonfisk i vatten
1 burk créme freice paprika & chili
2dl grädde
1 rödlök
1 nypa svartpeppar
Salt
Och eventuellt cayennekrydda.
Tillbehör: valfritt men jag rekomenderar haricovertis
Hacka löken, och stek det sen i smör tills den fått lite färg.
Blanda sedan i créme frecien och blanda runt.
När créme frecien fått kokat lite så har du i tonfisken. Blanda runt, ha i grädden.
Låt det stå och puttra en stund innan du har i kryddorna. Krydda med salt och peppar, och gillar du kryddstark mat, så ha även i lite cayennekrydda.
Låt det puttra i 5-10 minuter. Sedan är det klart att serveras!
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…