12 port
110 g osaltat smör
110 g färskost
4 ägg
2,5 dl (120 g) mandelmjöl
75 ml kokosmjöl
1 msk fiberhusk
1½ tsk bakpulver
¼ tsk salt
1,5 dl erytritol
75 ml gräddfil
2 tsk vaniljextrakt
2 tsk citronjuice
1 dl färska blåbär
Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en muffinsplåt eller placera ut muffinsformar på en ugnsplåt.
Ta fram smör, färskost och ägg i rumstemperatur.
Blanda mandelmjöl, kokosmjöl, fiberhusk, bakpulver och salt i en bunke.
Vispa ihop smör, färskost och sötning till en slät smet.
Vispa ner äggen, ett i taget. Se till att det blandas ihop ordentligt.
Använd en slickepott för at röra ner gräddfilen. Blanda ner de torra ingredienserna och vispa till en tjock sett. Rör ner vaniljextrakt och citronjuice. Blanda varsamt ner blåbären.
Häll smeten i formarna. Grädda i ugnen i 30 minuter eller tills de fått fin ljusbrun färg. Låt svalna ca 30 minuter innan servering.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…