Laxsnittar med pepparrot

Ingredienser

Ingredienser

1 Sarek
2 msk Färskost
½ msk Pepparrot, riven
Några droppar citronsaft
5 Gräslöksstrån
2 Salladsblad
3 skivor Rökt lax (ca 50 g)
Salt och peppar

Gör så här

Gör så här

Blanda färskosten med pepparrot och citronsaft, smaka av med salt och peppar.
Bred ut osten på tunnbrödet och lägg på gräslöksstråna.
Fördela laxskivorna och salladsbladen över lite mer än halva brödskivan.
Rulla ihop brödet från sidan med fyllning så fäster färskosten bra på slutet.
Snyggast blir det om gräslöksstråna då hamnar i rullen och blir små gröna prickar mot färskosten när man skär upp snittarna.
Hit kan man förbereda och förvara i kyl, vid servering skär man snittar med vass kniv och dekorerar med någon ört eller en liten citronskiva om man önskar.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Inkokt lax med dillmajonnäs

https://www.koket.se/anette_rosvall_och_emma_hamberg/varmratter/fisk_och_skaldjur/inkokt_lax Koka upp vattnet med löken och resten av ingredienserna. Lägg laxfilén i en ugnsfast…

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.