laxgratäng

Ingredienser

3 bitar lax
2 dl creme fraiche
1 dl vispgrädde
rivet skal av en citron
1-2 msk pressad citronsaft
1 msk hackad dill
1 msk hummerfond
1 nypa salt
1 dl riven lagrad ost

Gör så här

1. Ställ ugnen på 220 grader.

2. Lägg de tinade filéerna i en ugnsfast form. Vispa ihop creme fraiche, grädde, citron, dill, fond och salt. Vispa klumpfritt och häll över fisken.

3. Riv över ost och gratinera i 20-25 minuter eller tills osten har fått fin färg. Strö över räkor, citron, dill och ost. Servera med kokt potatis.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.