3 bitar lax
2 dl creme fraiche
1 dl vispgrädde
rivet skal av en citron
1-2 msk pressad citronsaft
1 msk hackad dill
1 msk hummerfond
1 nypa salt
1 dl riven lagrad ost
1. Ställ ugnen på 220 grader.
2. Lägg de tinade filéerna i en ugnsfast form. Vispa ihop creme fraiche, grädde, citron, dill, fond och salt. Vispa klumpfritt och häll över fisken.
3. Riv över ost och gratinera i 20-25 minuter eller tills osten har fått fin färg. Strö över räkor, citron, dill och ost. Servera med kokt potatis.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…