Laxbiffar

Ingredienser

250 g laxfilé, fintärnad
2 kokta potatisar, mosade
1 tsk chillflakes
1dl grädde
1/2 citron saften
Salt, citronpeppar

Panko, smör till stekning

Sås
crème fraiche
Fetaost
Soltorkade tomater
Svartpeppar

Gör så här

Skär fiskfiléerna i bitar. Mosa dem med potatis,salt i Tillsätt chili, citron, grädde och citronpeppar,

Forma färsen till sex biffar med vattensköljda händer. Vänd dem i panko och stek dem i smör och rapsolja i en stekpanna på medelvärme i cirka 3 minuter per sida

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.