250 g laxfilé, fintärnad
2 kokta potatisar, mosade
1 tsk chillflakes
1dl grädde
1/2 citron saften
Salt, citronpeppar
Panko, smör till stekning
Sås
crème fraiche
Fetaost
Soltorkade tomater
Svartpeppar
Skär fiskfiléerna i bitar. Mosa dem med potatis,salt i Tillsätt chili, citron, grädde och citronpeppar,
Forma färsen till sex biffar med vattensköljda händer. Vänd dem i panko och stek dem i smör och rapsolja i en stekpanna på medelvärme i cirka 3 minuter per sida
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng