1 laxfilé
1 portion Bulgur, fullkorn (70g)
2 st medelstora morötter
En näve gurka
Smaksättning
Vitlökspeppar
Salt
Paprikakrydda
Citronpeppar
Några droppar citronjuice
Måltiden innehåller cirka 475 kcal.
1. Koka upp en portion fullkornsbulgur enligt anvisningarna på paketet.
2. Krydda laxen med utvalda kryddor, jag använde salt, vitlökspeppar, och lite paprikakrydda.
3. Stek laxen på medelvärme tills genomstekt.
4. Skala och skär upp morötterna.
5. Skär upp gurka.
6. Lägg upp bulguren på tallriken när det är klart, och bland i citronpeppar och några droppar citronjuice.
7. Servera med laxen och grönsakerna - ät!
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Philadelphia- och laxpasta med smak av pepparrot
Hacka löken och skär äpplet i tärningar (skalet kan vara kvar). Fräs löken i smör…
Inkokt lax med dillmajonnäs
https://www.koket.se/anette_rosvall_och_emma_hamberg/varmratter/fisk_och_skaldjur/inkokt_lax Koka upp vattnet med löken och resten av ingredienserna. Lägg laxfilén i en ugnsfast…
Ugnsrostad lax med kål & pinjenötter
Färdig parmesansås funkar
Grillad lax / Källa ica.se
Pensla laxen med olja. Krydda med salt och peppar. Grilla laxen över glöden på ett…
LAX MED CASHEWTÄCKE OCH MATHAVRESALLAD
SÅ HÄR GÖR DU Sätt ugnen på 175 grader. Stek laxen i en stekpanna på…
Lax fylld med feta, dill & citron
Mosa ihop ost, dill och citron. Fyll laxen, salta & peppra, ringla över olja. Tillaga…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!