Lax med fullkornsbulgur

Ingredienser

1 laxfilé
1 portion Bulgur, fullkorn (70g)
2 st medelstora morötter
En näve gurka

Smaksättning
Vitlökspeppar
Salt
Paprikakrydda
Citronpeppar
Några droppar citronjuice

Måltiden innehåller cirka 475 kcal.

Gör så här

1. Koka upp en portion fullkornsbulgur enligt anvisningarna på paketet.
2. Krydda laxen med utvalda kryddor, jag använde salt, vitlökspeppar, och lite paprikakrydda.
3. Stek laxen på medelvärme tills genomstekt.
4. Skala och skär upp morötterna.
5. Skär upp gurka.
6. Lägg upp bulguren på tallriken när det är klart, och bland i citronpeppar och några droppar citronjuice.
7. Servera med laxen och grönsakerna - ät!

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Inkokt lax med dillmajonnäs

https://www.koket.se/anette_rosvall_och_emma_hamberg/varmratter/fisk_och_skaldjur/inkokt_lax Koka upp vattnet med löken och resten av ingredienserna. Lägg laxfilén i en ugnsfast…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.