100 g vitkål
0,5 purjolök
1 vitlöksklyfta
300 g nötfärs
0,5 msk smör till stekning
1 msk tomatpuré
2 tsk kinesisk soya
1 tsk socker
1 tsk paprikapulver, ev rökt
1 tsk hela kumminfrön
salt
peppar
2 dl vatten
150 g små tomater
1. Strimla kålen. Skölj och skiva purjolöken. Skala och finhacka löken. Stek färsen smulig i smör. Stek med kål, purjolök och vitlök tills kålen har fått litet färg.
2. Tillsätt tomatpuré, soya, socker och kryddor. Häll på vatten, och låt puttra ca 5 minuter.
3. Tillsätt delade tomater och låt allt bli varmt. Smaka av och servera med sallad och bröd.
2 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…