400 g torskfilé
3 msk smör
2,5 dl vispgrädde
1,5 tsk salt
2 msk ströbröd
1 msk dill
2 tomater
riven ost
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Lägg torskfilén i en eldfast form och klicka smör över. Häll på grädden. Salta och strö över hackad dill och ströbröd.
3. Skiva tomaterna och lägg dem överst. Strö över ost. Tillaga i ugnen ca 30 minuter och servera med kokt potatis.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng