200 g smält smör
6 dl socker
4 ägg
6 dl vetemjöl
1 tsk vaniljsocker
1 påse mandelspån
2 - 3 dl färska eller frysta vinbär
1. Sätt ugnen på 175 grader. Klä en långpanna med bakplåtspapper.
2. Smält smöret i en stor kastrull. Låt svalna något och blanda sedan raskt i socker, ägg, mjöl och vaniljsocker. Bred ut smeten i långpannan, strö över mandelspån och bär och grädda mitt i ugnen ca 30 minuter.
3. Ta ut och dra över papperet med kakan till bänken. Lägg långpannan som lock över kakan och låt den svalna så. Skär upp i 35 rutor.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…