Lasange

Ingredienser

Ugnstemp: 175 grader
Tid: ca. 40 min

2 kg köttfärs
1 1/2 burk vtlök intense Dolmio
3 cirklar ketchup
1/4 burk tomatpure
2 tsk timjan

Ostsås:

6 msk matfett
6 msk vetemjöl
1 liter mjölk
Salt och peppar
2 dl riven ost

Gör så här

1. Stek köttfärsen och blanda i dolmio, ketchup, tomatpure och timjan.

2. Ostsås: Låt matfettet smälta i en kastrull och häll sedan i mjölet. Därefter mjölken, salt och peppar.

3. Rör om då och då tills det blir varmt, häll sedan i osten. Rör om tills det kokar/osten har smält.

4. Lägg lasangeplattor på en ugnsform. Sedan ett lager med ostsås. Därefter köttfärsen. Repetera!

5. Avsluta med lasangeplattor, ostsås och den rivna osten som sista lager.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.