10 st potatis(ar), färre om de är stora
1 burk Corn beef , kött och spad
1 st lagerblad
4 st vitpepparkorn
3 st kryddpepparkorn
1 msk smör
För laktosfritt - Använd laktosfritt smör
1. Skala potatisen och skär i tärningar. Koka potatis och kött i spadet från Corn beefen tillsammans med kryddorna i 15-20 minuter så att potatisen blir mjuk.
2. Tillsätt eventuellt en skvätt vatten om du tycker att det blir för lite vätska efter att potatisen har kokat upp en stund.
3. Ta bort kryddorna. Lägg i en smörklick. Mosa potatisen och köttet. Smaka av med salt och vitpeppar. Serveras med rödbetor och salt- eller ättiksgurka.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…