Placeholder

Långkokt chili

Ingredienser

1 kg högrev
1 gul lök
4 vitlöksklyftor
3 msk tomatpuré
33 cl halvmörkt öl
1 chipotlechili
spiskummin
paprikapulver
salt
peppar
cayenne

Gör så här

1. Hacka lök och vitlök och bryn i olja i en stekgryta. Tärna köttet i 2 x 2 cm bitar. Bryn tillsammans med löken tills det fått fin färg.

2. Tillsätt öl, tomatpuré och kryddor efter smak. Koka upp och låt puttra 2 - 4 timmar under lock. Ta av locket de sista 30 minuterna så att all vätskan kokar bort.

3. Mosa köttet med en gaffel eller sked så det faller isär. Smaka av och krydda ev mer.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr