100 g mjölkfritt margarin
4 dl havregryn
1 dl strösocker
3 msk kakao
3 msk kallt kaffe
1 msk vaniljsocker
Garnering,
2 msk riven kokos, pärlsocker eller strössel
Se till att margarinet är rumstempererat och dela det i små kuber.
Blanda socker, kakao, vaniljsocker, kaffe och tillslut havregryn.
Knåda och rulla till bollar.
Rulla runt i pärlsocker, kokos eller strössel.
Låt stå i kylen en stund innan ätdags.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng