Laktosfri minismörgåstårta

Ingredienser

Fyllning:

3 st Polarpärlan vete

100 gram räkor, skalade

0,5 dl majonnäs

100 gram laktosfri färskost

1 msk citronsaft

1 krm salt, efter smak

1 krm svartpeppar, efter smak

0,5 st salladshuvud, några salladsblad

Garnering:
körsbärstomater

laktosfri ost

skinka

oliver

dill

vindruvor

bostongurka

Gör så här

1. Gör citronkrämen genom att blanda majonnäs och färskost till en slät kräm och smaksätt med citronsaft. Smaka av med salt och peppar.

2. Varva citronkräm, salladsblad och brödskivor, avsluta med en rejäl klick citronkräm på toppen.

Fördela räkorna ovanpå och dekorera med körsbärstomater, ost, skinka, oliver, dill, vindruvor och bostongurka.

Börjar du varje lager med ett salladsblad på brödet blir tårtan mindre fuktig, men å andra sidan är det ju det som är så gott med smörgåstårta… Våga prova!

3. Denna minismörgåstårta går bra att äta direkt men vill du förbereda så går det bra att varva bröden med fyllningen först och dekorera precis innan servering.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr