1 pkt 5 minuterssill
2 dl laktosfri lätt crème fraiche
1 dl senap
1/2 dl majonnäs
1-2 vitlöksklftor
1/2 dl hackad dill
Salt & peppar
1. Häll av spadet och skär sillen i centimeterbreda skivor.
2. Skala och pressa vitlöken i en skål. Häll i senap.
3. Blanda alla ingredienser i en skål.
Garnera med dillen över blandningen.
4. Häll över blandningen i en förslutningsbar burk.
Låt stå minst en dag innan servering.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng