Ingredienser
25 G Jäst
1,5 Dl Mjölk
1,5 Dl Vatten
2 Msk Honung
1 Tsk Salt
1 Msk Olivolja
2 Dl Havregryn
0,5 Dl Grahamsmjöl
3 Dl Vetemjöl
1,5 Dl Dinkelmjöl
0,5 Dl Pumpafrön
2 St Fint Rivna Morötter
1. Värm Vätskan Fingervarm 37*
2. Smula Jästen I Bunken Och Lös Upp Den Med En Del Av Vätskan.
3. Häll I Resterande Mängd Vätska Och Pytsa I Resten Av Ingredienserna. Arbeta Degen Väl.
4. Jäs I Bunken 45 Min.
5. Ta Upp Degen Och Knåda Med På Mjölat Bakbord. Dela Degen I 12 Delar Och Gör Bollar. Lägg Dem På Plåten.
6. Jäs Bullarna övertäckta 30 Min.
7. Pensla Med Vatten Och Strö Över Sesamfrön ( Valfritt )
8. Grädda I 225* I Ca 12 Minuter.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng