Läckra Frallor Med Dinkel Och Morötter

Ingredienser

Ingredienser

25 G Jäst
1,5 Dl Mjölk
1,5 Dl Vatten
2 Msk Honung
1 Tsk Salt
1 Msk Olivolja
2 Dl Havregryn
0,5 Dl Grahamsmjöl
3 Dl Vetemjöl
1,5 Dl Dinkelmjöl
0,5 Dl Pumpafrön
2 St Fint Rivna Morötter

Gör så här

1. Värm Vätskan Fingervarm 37*

2. Smula Jästen I Bunken Och Lös Upp Den Med En Del Av Vätskan.

3. Häll I Resterande Mängd Vätska Och Pytsa I Resten Av Ingredienserna. Arbeta Degen Väl.

4. Jäs I Bunken 45 Min.

5. Ta Upp Degen Och Knåda Med På Mjölat Bakbord. Dela Degen I 12 Delar Och Gör Bollar. Lägg Dem På Plåten.

6. Jäs Bullarna övertäckta 30 Min.

7. Pensla Med Vatten Och Strö Över Sesamfrön ( Valfritt )

8. Grädda I 225* I Ca 12 Minuter.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.