Placeholder

Kryddstark gryta

Ingredienser

500 g fläskfilé
salt
svartpeppar
3 dl grönsaksbuljong
1 gul lök
2 röda paprika
1 msk vetemjöl
1 tsk paprikapulver
1 tsk curry
0,5 tsk ingefära
1 pressad vitlöksklyfta
2 dl crème fraîche

Gör så här

1. Skär köttet i skivor, salta, peppra och bryn i smör och olja. Tillsätt lök, paprika och gärna någon ölkorv i bitar.

2. Häll på buljongen, strö över vetemjöl och tillsätt paprikapulver, curry, ingefära, vitlök och crème fraîche.

3. Låt puttra några minuter och servera med valfria tillbehör.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Imponerande "fullträff" hyllas av experterna
99 kr