Krossad gurksallad

Ingredienser

4 PORT, CA 20 MIN

2 skivade gurkor
1 kruka koriander
1–2 strimlade thaichilis
3 hackade vitlöksklyftor
1 msk äppelcidervinäger
1 msk japansk soja
1 tsk socker
1 msk sesamolja
salt

Gör så här

1. Lägg gurkorna i en skål, salta lite och låt ligga
och vätska sig i 10 minuter, sila av.
2. Krama ur vätskan och krossa gurkan med
händerna, lägg i en skål.
3. Blanda med koriander, chili, vitlök, vinäger,
soja, socker och sesamolja, smaka av igen
och servera direkt.

Fest på gång? Välj ut några favoriter och gör
en större laddning. Recepten funkar både som
tillbehör och härlig buffémat.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.