4 PORT, CA 20 MIN
2 skivade gurkor
1 kruka koriander
1–2 strimlade thaichilis
3 hackade vitlöksklyftor
1 msk äppelcidervinäger
1 msk japansk soja
1 tsk socker
1 msk sesamolja
salt
1. Lägg gurkorna i en skål, salta lite och låt ligga
och vätska sig i 10 minuter, sila av.
2. Krama ur vätskan och krossa gurkan med
händerna, lägg i en skål.
3. Blanda med koriander, chili, vitlök, vinäger,
soja, socker och sesamolja, smaka av igen
och servera direkt.
Fest på gång? Välj ut några favoriter och gör
en större laddning. Recepten funkar både som
tillbehör och härlig buffémat.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk