Kristinas äppelchips

Ingredienser

Äpplen
Kanel

Gör så här

1. Skär äpplen tunt med mandolin. Strö över kanel.

2. Ugnstorka i 70 grader i cirka 5 timmar. Öppna ugnsluckan då och då för att släppa ut ånga.

Har du bråttom kan du höja temperaturen till 150–175 grader och hålla ett öga på äpplena, då är de klara efter 10–20 minuter.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.