Äpplen
Kanel
1. Skär äpplen tunt med mandolin. Strö över kanel.
2. Ugnstorka i 70 grader i cirka 5 timmar. Öppna ugnsluckan då och då för att släppa ut ånga.
Har du bråttom kan du höja temperaturen till 150–175 grader och hålla ett öga på äpplena, då är de klara efter 10–20 minuter.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…