Placeholder

Krämig kasslerpanna

Ingredienser

500 g kassler
0,5 purjolök
1 gul lök
200 g champinjoner
1 röd paprika
2 msk smör
200 g färskost, vitlök & örter
2 dl vispgrädde
2 dl mjölk
salt
peppar
timjan

Gör så här

1. Skiva kasslern och strimla purjolöken. Skala och hacka löken, skiva champinjonerna och strimla paprikan.

2. Fräs purjo, lök och svamp i smör i en stekpanna. Rör i färskost, grädde och mjölk och koka upp. Lägg i paprika och kassler och koka 5 minuter.

3. Smaka av med salt och peppar och strö över timjan. Servera med något gott tillbehör och en sallad.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr