500 g kassler
0,5 purjolök
1 gul lök
200 g champinjoner
1 röd paprika
2 msk smör
200 g färskost, vitlök & örter
2 dl vispgrädde
2 dl mjölk
salt
peppar
timjan
1. Skiva kasslern och strimla purjolöken. Skala och hacka löken, skiva champinjonerna och strimla paprikan.
2. Fräs purjo, lök och svamp i smör i en stekpanna. Rör i färskost, grädde och mjölk och koka upp. Lägg i paprika och kassler och koka 5 minuter.
3. Smaka av med salt och peppar och strö över timjan. Servera med något gott tillbehör och en sallad.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng