KRÄMIG FLÄSKFILÉGRYTA

Ingredienser

Krämig fläskfilégryta med svamp och timjan (8 SP)
4 port
Ris 2 dl okokt
Fläskfilé 500 g
Lök 1 röd
Morot 4 små
Champinjoner 250 g
Rapsolja 2 tsk
Timjan 2 tsk
Vatten 4 dl
Grönsaksbuljongtärning 1 st
Färskost 7% (t ex Philadelphia light) 150 g
Gräslök 1 knippe
Salt och Peppar

Gör så här

Gör så här: Koka riset samtidigt som du skivar upp fläskfilén, hackar löken, skär morötterna i slantar och delar svampen i mindre bitar. Hetta upp oljan och stek köttet tills det fått lite färg. Blanda ner grönsakerna, krydda med salt, pepar och timjan. Häll på vatten och lägg i buljongtärningen. Låt puttra några minuter. Blanda i färskost och låt bli varmt. Toppa med gräslök och servera med ris. Smaklig måltid!

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.