600-700 g fläskfile
250 g champinjoner
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
5 dl grädde
3 dl creme fraiche
1 buljongtärning
4-5 st soltorkade tomater
Salt & peppar
1. Skär fläskfilén i mindre bitar. Bryn dom sedan i panna och salta och peppra. Ställ åt sidan.
2. Stek den gula löken och de soltorkade tomaterna tills löken blivit genomskinlig. Häll sedan över detta i pannan med fläskfilé.
3. Stek nu champinjonerna som du delat i mindre bitar (så om du själv föredrar dom). När dessa fått fin färg så häll över i pannan med fläskfilén, löken och de soltorkade tomaterna.
4. Ta nu denna panna till en varm platta. Häll i grädden, creme fraichen, vitlöken och buljongtärningen. Låt puttra tills köttet känns klart. Serveras med bandpasta :) Smaklig måltid!
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk