Pajdeg:
3 dl mjöl
125 g smör
0,5 dl socker
Citronfyllning:
3 ägg
2 dl råsocker
3 dl mjöl
rivet skal och saft av 1 citron
1. Mixa ingredienserna till degen och smörj en pajform. Tryck ut degen och förgrädda i 200 grader 12 - 15 minuter.
2. Vispa ägg och socker luftigt till fyllningen. Blanda ned mjöl, citronskal och -saft. Häll i fyllningen och grädda ytterligare ca 10 minuter.
10 bitar
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…